Статии

Изработка на стикери и табели за гараж .

За да направите Вашият гараж забележим, ние Ви предлагаме качествен стикер или табела за гараж,  които изработваме са с качествени немски материали, със УВ защита подходящи за външни атмосферни условия.

Табела за гараж ”Не паркирай гараж, използва се денонощно

Изработваме самозалепващи стикери и табели с надписи за гараж и по ваш индивидуален проект.

Времето за изработка стикер или табела за гараж ”Не паркирай гараж, използва се денонощно” по ваша идея е 2-3 работни дни след одобрението на проекта от ваша страна.

Размерите могат да бъдат различни от стандартния .

Стикери и табели за гараж

Всички стикери и табели за гараж изработени от Студио337 са в наличност.

Табела гараж не паркирай за град София

Поръчката за табела гараж не спирай за град София е онлайн  и доставка за следващия работен ден с наложен платеж до адрес или в удобен за клиентите офис на куриер по избор.

Табела гараж не паркирай за град  Пловдив

Можете да поръчате табели за гараж  Пловдив онлайн с експресна доставка за следващия ден.

Табела гараж не паркирай за град  Варна

Табела не спирай гараж за град Варна, и други населени места в страната е с доставка до предпочитан от клиентите адрес или офис на куриер.

Всички знаци са изработени  с висока резолюция върху висококачествено самозалепващо PVC фолио. Табелите са със същото изпълнение на повърхността каширано върху основа от 5 мм разпенено PVC. Самозалепващите стикери са подходящи за монтаж върху гладки и чисти повърхности, а табелите могат да се поставят на определените им места посредством монтажна лента, лепило или с винтове. Знаците и табелите на tabelite.bg са с гарантирано качество и в съответствие с българската нормативна уредба и международните стандарти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *